Διαχείριση Εργασίας

Διαχείριση Εργασίας

Η πρόκληση να βγει η δουλειά στην ώρα της με χαμηλό κόστος έχει τώρα λύση

Για τις εταιρείες παραγωγής η έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών (έργα / εντολές παραγωγής) είναι καθοριστικής σημασίας. Το κόστος είναι σημαντικό. Το κέρδος είναι απαραίτητο. Η πρόκληση είναι να ολοκληρώνεις τις δουλειές στην ώρα τους, σε τιμή τέτοια που να προσφέρει αξία στους πελάτες και κέρδη στην εταιρεία κάθε φορά. Το TracePro Job Management είναι η λύση για να βεβαιωθείτε ότι αυτό θα συμβεί.

Συνήθως οι εταιρείες παραγωγής χρησιμοποιούν λογισμικό διαχείρισης επιχειρηµατικών πόρων (ERP) για τη διαχείριση εργασιών (εντολές εργασίας ή παραγωγής). Ο προγραμματισμός της παραγωγής βασίζεται στη ζήτηση των πελατών και στην πρόβλεψη των πωλήσεων για μεμονωμένα προϊόντα. Αλλά υπάρχει χάσμα μεταξύ του σχεδιασμού μιας εργασίας και της εκτέλεσής της. Το χάσμα αυτό προκαλεί σπατάλη χρόνου και σημαντικές καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των εργασιών. Επίσης, αυτός ο τρόπος λειτουργίας απαιτεί πολλή γραφική εργασία (τυπωμένες παραγγελίες, χειρόγραφες επιβεβαιώσεις εντολών εργασίας σε κάθε κέντρο εργασίας, πληκτρολόγηση των επιβεβαιωμένων παραγγελιών στο ERP).

Το TracePro Job Management είναι η ιδανική λύση. Γεφυρώνει το χάσμα παρέχοντας μια έξυπνη, καλά συντονισμένη, αμφίδρομη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των συστημάτων προγραμματισμού και των συστημάτων εκτέλεσης.

Το TracePro έχει τη δυνατότητα σχεδιασμού, διαχείρισης και εκτέλεσης εργασιών. Οι εργασίες μπορούν να δημιουργηθούν απευθείας από το TracePro ή να μεταφορτωθούν από το ERP. Κάθε εργασία μπορεί να αναλυθεί περαιτέρω σε λειτουργικά μέρη (στήσιμο, ζύγιση και ανάμειξη, συναρμολόγηση, έλεγχο ποιότητας, συσκευασία, αποθήκευση, κ.λπ.). Οι λειτουργίες αυτές μεταφορτώνονται προς εκτέλεση σε συσκευές στο χώρο παραγωγής (φορητά ή σταθερά τερματικά βιομηχανικών δεδομένων, μηχανήματα, κ.λπ.). Οι συσκευές αυτές χρησιμοποιούνται επίσης για να συλλέξουν επιβεβαιώσεις εργασιών σε πραγματικό χρόνο.

Τρέχουσες και παλιές πληροφορίες εργασιών είναι διαθέσιμες σε οποιοδήποτε τμήμα της εταιρείας (Παραγωγή, Πωλήσεις και Μάρκετινγκ, τμήμα Επιχειρήσεων, Διεύθυνση κ.λπ.), απ'ευθείας από το σύστημα αναφορών του TracePro ή από το ERP.

 

Οφέλη για την Επιχείρηση

  • Η αποτελεσματικότητα σχεδιασμού και προγραμματισμού βελτιώνεται
  • Παρέχει πληροφόρηση σε επίπεδο ERP για την πρόοδο της παραγωγής σε πραγματικό χρόνο
  • Βελτιστοποιούνται οι μεταβολές αποθεμάτων και η χρήση υλικών
  • Μείωση των ημιτελών εργασιών, των επαναλήψεων και των σκάρτων
  • Μείωση του συνολικού χρονικού ορίζοντα παραγωγής
  • Η ικανοποίηση των πελατών βελτιώνεται σημαντικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form