Συστήματα Επιθεώρησης X-Ray

Σήμερα, η βιομηχανία τροφίμων και η φαρμακευτική βιομηχανία βασίζονται σε καινοτόμες τεχνολογίες για τη διευκόλυνση κρίσιμων επιχειρηματικών λειτουργιών, διαδικασιών παραγωγής και την επίτευξη Βασικών Δεικτών Απόδοσης (KPIs). Στην Acmon Data, καθοδηγούμε τους κατασκευαστές αναπτύσσοντας αποτελεσματικές λύσεις X-Ray για την αντιμετώπιση προσμείξεων και για την παρακολούθηση της συνέπειας της εικόνας και της ποιότητας των προϊόντων.

Συστήματα X-Ray για Συσκευασμένα Προϊόντα

Τα συστήματα επιθεώρησης x-ray παρέχουν αξιόπιστη ανίχνευση προσμείξεων μέσα στα προϊόντα σε ένα ευρύ φάσμα συσκευασιών λιανικής πώλησης.

 • Εφαρμογές Συσκευασίας

  Ένα ευρύ φάσμα πρωτογενών και δευτερογενών συσκευασιών λιανικής πώλησης μπορεί να ελεγχθεί ανεξάρτητα από το σχήμα και το υλικό συσκευασίας.

 • Ανίχνευση Προσμείξεων

  Ένα ευρύ φάσμα πρωτογενών και δευτερογενών συσκευασιών λιανικής πώλησης μπορεί να ελεγχθεί ανεξάρτητα από το σχήμα και το υλικό συσκευασίας.

 • Έλεγχοι Ποιότητας Προϊόντων

  Τα συστήματα X-Ray μπορούν ταυτόχρονα να ανιχνεύουν προσμείξεις, να μετρούν τη μάζα, να ελέγχουν τα επίπεδα πλήρωσης, να ανιχνεύουν προϊόν παγιδευμένο στη συσκευασία, να ανιχνεύουν προϊόντα που λείπουν και κατεστραμμένα προϊόντα, σε υψηλές ταχύτητες γραμμής παραγωγής.

 • Μειωμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας

  Η Safeline σχεδιάζει ενεργειακά αποδοτικά και προσαρμόσιμα συστήματα X-Ray εξασφαλίζοντας μια ασφαλή επένδυση για το μέλλον και μειώνοντας το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (TCO).

Συστήματα Επιθεώρησης Ακτίνων Χ για Γυάλινα Δοχεία

Τα συστήματα X-Ray για γυάλινα δοχεία προσφέρουν αξεπέραστη ανίχνευση φυσικής επιμόλυνσης, ακόμη και σε τυφλά σημεία, όπως η βάση του δοχείου.

 • Εφαρμογές Γυάλινων Δοχείων

  Τα συστήματα επιθεώρησης X-Ray της Safeline προσφέρουν αξιόπιστη ανίχνευση glass-in-glass (γυαλί σε γυαλί) και άλλων πυκνών προσμείξεων σε ένα ευρύ φάσμα γυάλινων δοχείων, εξασφαλίζοντας την πλήρη ασφάλεια του προϊόντος.

 • Έλεγχος Υψηλής Ταχύτητας

  Τα συστήματα ανίχνευσης glass-in-glass ανιχνεύουν αυτόματα και απορρίπτουν τα επιμολυσμένα γυάλινα δοχεία από τη γραμμή παραγωγής, σε υψηλές ταχύτητες.

 • Ασφάλεια Προϊόντων και Έλεγχος Ποιότητας

  Τα X-Ray είναι ικανά να εκτελούν ταυτόχρονα μια σειρά από ρουτίνες ελέγχου για εφαρμογές γυάλινων δοχείων, όπως ανίχνευση προσμείξεων και ποιοτικό έλεγχο, π.χ. έλεγχο στάθμης πλήρωσης, έλεγχο πώματος, κ.λπ.

 • Βελτιωμένος Έλεγχος Δοχείων

  Οι επιλογές γωνιακών ή πολλαπλών ακτίνων Χ μπορούν να βελτιστοποιήσουν την ανίχνευση στη βάση, το λαιμό και το πλευρικό τοίχωμα της γυάλινης φιάλης ή του δοχείου μειώνοντας τα τυφλά σημεία ελέγχου.

Έλεγχος Κονσερβοποιημένων Τροφίμων με Χ-Ray

Ο εξοπλισμός ελέγχου με ακτίνες Χ παρέχει εξαιρετική ανίχνευση προσμείξεων, με πλήρη διασφάλιση της ποιότητας των συσκευασμένων τροφίμων σε κονσέρβες.

 • Εφαρμογές Κονσερβοποιημένων Τροφίμων

  Ανίχνευση προσμείξεων, συμπεριλαμβανομένων των μετάλλων μέσα σε τρόφιμα, ποτά και τροφές κατοικίδιων ζώων που συσκευάζονται σε διάφορα είδη μεταλλικής κονσέρβας.

 • Έλεγχοι Ποιότητας στη Γραμμή Παραγωγής

  Οι έλεγχοι ακεραιότητας του προϊόντος, όπως η παρακολούθηση των επιπέδων πλήρωσης και η ανίχνευση χτυπημένων κονσερβών, μπορούν να εκτελούνται ταυτόχρονα με την ανίχνευση προσμείξεων.

 • Αυξημένη Πιθανότητα Ανίχνευσης

  Τα X-Ray για τον έλεγχο μεταλλικών κονσερβών προσφέρουν πλήρη κάλυψη ελέγχου, αυξάνοντας την πιθανότητα ανίχνευσης προσμείξεων.

 • Εύκολη Ενσωμάτωση στη Γραμμή Παραγωγής

  Τα X-Ray για κονσερβοποιημένα τρόφιμα απλώς περικλείουν τους υπάρχοντες ιμάντες μεταφοράς παραγωγής και καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στη γραμμή παραγωγής, παρέχοντας γρήγορο, εύκολο και οικονομικά αποδοτικό έλεγχο.

Συστήματα X-Ray για Μη Συσκευασμένα Προϊόντα

Ο εξοπλισμός ανίχνευσης της Safeline με ακτίνες Χ παρέχει ασυναγώνιστη ανίχνευση προσμείξεων σε μη συσκευασμένα προϊόντα τροφίμων.

 • Εφαρμογές Μη Συσκευασμένων Προϊόντων

  Επιθεώρηση μη συσκευασμένων τροφίμων, όπως μπιφτέκια (κρέατος, πουλερικών, ψαριών ή χορτοφαγικών) και άλλων κατεψυγμένων προϊόντων, καθώς και εφαρμογές για αντλούμενα και χύδην προϊόντα.

 • Ανίχνευση Επιμόλυνσης

  Τα συστήματα x-ray τροφίμων είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ανίχνευση ανεπιθύμητων προσμείξεων εντός του προϊόντος, ανεξάρτητα από το σχήμα ή τη θέση τους.

 • Μείωση Φύρας Τροφίμων

  Τα Χ-Ray που τοποθετούνται στην αρχή της γραμμής παραγωγής διασφαλίζουν ότι οι προσμείξεις μπορούν να απομακρυνθούν στην πηγή πριν από την προσθήκη περαιτέρω αξίας, μειώνοντας τη φύρα τροφίμων και εξοικονομώντας κόστος.

 • Πλήρης Διασφάλιση Ποιότητας

  Tα Χ-Ray της Safeline παρέχουν υψηλή ευαισθησία ανίχνευσης, εξασφαλίζοντας ακρίβεια, αξιοπιστία και ευκολία στη λειτουργία για όλα τα μη συσκευασμένα προϊόντα.

X-Ray για τον Έλεγχο Χύδην Τροφίμων

Ο εξοπλισμός X-Ray για χύδην προϊόντα τροφίμων παρέχει εξαιρετική ανίχνευση φυσικής επιμόλυνσης και ποιοτικό έλεγχο τροφίμων που βρίσκονται σε στάδιο πριν από τη συσκευασία.

 • Εφαρμογές Χύδην Τροφίμων

  Επιθεώρηση χύδην και μη συσκευασμένων τροφίμων που μεταφέρονται με ιμάντες μεταφοράς, όπως ξηροί καρποί, δημητριακά, φρούτα και λαχανικά, κρέας και τροφές για ζώα, πριν από την επεξεργασία και τη συσκευασία.

 • Αυξημένη Ευαισθησία Ανίχνευσης

  Αυξημένη ευαισθησία ανίχνευσης χάρη σε ένα ομοιογενές στρώμα προϊόντος κατά τον έλεγχο, εξασφαλίζοντας εύκολη ανίχνευση της επιμόλυνσης.

 • Δυνατότητες Υψηλής Απόδοσης

  Ένας κοίλος ιμάντας και ρυθμιζόμενες πλάκες επιπεδοποίησης συγκρατούν το προϊόν στον ιμάντα μεταφοράς, ελαχιστοποιώντας τις διαρροές και βελτιώνοντας τη μεταφορά του προϊόντος σε ένα σταθερό βάθος σε υψηλές ταχύτητες παραγωγής.

 • Ελάχιστη Φύρα Προϊόντος

  Τα χύδην προϊόντα τροφίμων ελέγχονται και η ποσότητα που δεν πληροί τις προδιαγραφές τροφίμων απομακρύνεται μέσω συστημάτων απόρριψης πολλαπλών λωρίδων, πριν την προσθήκη περαιτέρω αξίας.

Εξοπλισμός Επιθεώρησης X-Ray για Αγωγούς

Τα συστήματα X-Ray για αγωγούς παρέχουν αξεπέραστη ανίχνευση προσμείξεων σε αντλούμενα προϊόντα (συνήθως κρέας και πουλερικά), πολτούς, ημιστερεά και υγρά.

 • Εφαρμογές Αγωγών

  Επιθεώρηση με ακτίνες Χ τροφίμων σε μορφή πολτού, σε ημιστερεά και υγρά προϊόντα κρέατος και πουλερικών, γαλακτοκομικά και προϊόντα αρτοποιίας.

 • Ανώτερη Ασφάλεια Τροφίμων

  Τα συστήματα επιθεώρησης αγωγών με ακτίνες Χ παρέχουν εξαιρετική ανίχνευση προσμείξεων, όπως οστά, γυαλί, μέταλλο και πλαστικό, προστατεύοντας τους καταναλωτές και βοηθώντας τους κατασκευαστές να αποφύγουν τις ανακλήσεις προϊόντων.

 • Υψηλή Απόδοση Ελέγχου

  Ο εξοπλισμός x-ray αντλούμενα τρόφιμα δίνει τη δυνατότητα ελέγχου τροφίμων με ρυθμό έως και 18 τόνους την ώρα, ανάλογα με την εφαρμογή, χωρίς να καταστρέφει το προϊόν.

 • Μείωση Φύρας Τροφίμων

  Τα X-Ray για αντλούμενα τρόφιμα χρησιμοποιούνται συνήθως για τον έλεγχο των προϊόντων στα αρχικά στάδια της παραγωγής, ελαχιστοποιώντας έτσι τη φύρα τροφίμων και εξοικονομώντας κόστος πριν προστεθεί μεγαλύτερη αξία στο ίδιο το προϊόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form