Δυναμικός Έλεγχος Βάρους

Η Acmon Data αποκλειστική αντιπρόσωπος της Mettler Toledo σας προσφέρει τυποποιημένες και ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις δυναμικού ελέγχου βάρους. 
Τα μηχανήματα  δυναμικού ελέγχου βάρους γνωστά ως "Garvens" είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν τις τεχνικές, περιβαλλοντικές, ρυθμιστικές και βιομηχανικές απαιτήσεις σας.

Δυναμικός Ελεγκτής Βάρους C33 Advanced Line WD

Ισχυρή Επίδοση

Ο δυναμικός ελεγκτής βάρους C33 της Mettler Toledo συνδυάζει αξιόπιστη ακρίβεια ζυγίσματος με ανθεκτικό σχεδιασμό, ιδανικό για απαιτητικά περιβάλλοντα παραγωγής. Το σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του HMI, έχει βαθμονόμηση IP69 και είναι αποδεδειγμένα ανθεκτικό στα περισσότερα καυστικά καθαριστικά και σε υψηλής πίεσης καθαρισμό.

Ανθεκτικός σχεδιασμός συστήματος

Κατάλληλος ακόμη και για τα πιο απαιτητικά συστήματα καθαρισμού, με βαθμονόμηση IP69 και αποδεδειγμένη αντίσταση στα περισσότερα καυστικά καθαριστικά, απολυμαντικά και σε υψηλής πίεσης καθαρισμό. 

Υψηλή ακρίβεια σε απαιτητικά περιβάλλοντα

Υψηλή ακρίβεια ζύγισης με πιστοποίηση MID,  που εγγυάται τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ζύγισης και μειώνει τα δαπανηρά απόβλητα προϊόντων.

Υγιεινή σχεδίαση για εύκολο καθαρισμό

Με μόνο 1,2 μέτρα στο δάπεδο, παρέχει ευκολία πρόσβασης για τον καθαρισμό του, ενώ κεκλιμένες επιφάνειες αποτρέπουν πιθανή κατακράτηση υγρών και βακτηριακές μολύνσεις.

 

Δυναμικός Ελεγκτής Βάρους C35 Advanced Line WD

Ακρίβεια και ευελιξία

Κατασκευασμένος για περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων, ο C35 της Mettler Toledo συνδυάζει απόλυτη ακρίβεια σε υψηλές ταχύτητες, με σταθερό και ανθεκτικό σχεδιασμό, ο οποίος, συμπεριλαμβανομένου του HMI, με βαθμονόμηση IP69, είναι αποδεδειγμένα ανθεκτικός στα περισσότερα καυστικά καθαριστικά και σε υψηλής πίεσης καθαρισμό.

Πολύ υψηλή ακρίβεια σε απαιτητικά περιβάλλοντα

Υψηλή ακρίβεια ζύγισης με πιστοποίηση MID,  που εγγυάται τη συμμόρφωση με κανονισμούς ζύγισης και μειώνει τα δαπανηρά απόβλητα προϊόντων.

Υγιεινή σχεδίαση για εύκολο καθαρισμό

Το σύστημα παρέχει ευκολία πρόσβασης για τον καθαρισμό του, ενώ κεκλιμένες επιφάνειες αποτρέπουν πιθανή κατακράτηση υγρών και βακτηριακές μολύνσεις. 

Ανθεκτικό σε απαιτητικά περιβάλλοντα

Ολόκληρο το σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του HMI, έχει βαθμονόμηση IP69 και είναι αποδεδειγμένα ανθεκτικό στα περισσότερα καυστικά καθαριστικά και σε υψηλής πίεσης καθαρισμό.

Δυναμικός Ελεγκτής Βάρους C31 Standard Line

Αξιόπιστη Ακρίβεια

Αποτελεσματική διακίνηση προϊόντος

Παραμετροποιήσιμος ελεγκτής βάρους της Mettler Toledo, με 100 επιλογές βελτίωσης απόδοσης και παραγωγικότητας. Κορυφαία διακίνηση προϊόντων και ακρίβεια που διασφαλίζουν αψεγάδιαστη ροή. 

Ευέλικτο σύστημα για απαιτητικά περιβάλλοντα

Σχεδιασμένος για ανθεκτικότητα και αξιοπιστία σε υγρά, ξηρά και απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας. Ειδικοί ιμάντες μεταφοράς επιτρέπουν συχνούς καθαρισμούς υψηλών απαιτήσεων. 

Συλλογή δεδομένων για συμμόρφωση με τα διεθνή πρωτόκολλα

Πάνω από δέκα πρωτόκολλα επικοινωνίας δεδομένων παρέχουν την πληρέστερη σουίτα εργαλείων συλλογής δεδομένων. Υποστηρίζει λύσεις  Industry 4.0.

Δυναμικός Ελεγκτής Βάρους C33 Plus Line

Ισχυρή απόδοση

Ευέλικτη διακίνηση προϊόντων

Παραμετροποιήσιμος ελεγκτής βάρους της Mettler Toledo, με 200 επιλογές βελτίωσης απόδοσης και παραγωγικότητας. Ευρεία επιλογή παραλλαγών διακίνησης προϊόντων για την διασφάλιση της ομαλής ροής των προϊόντων.

Επιδόσεις σε απαιτητικά περιβάλλοντα

Σχεδιασμένος για ανθεκτικότητα και μέγιστη αξιοπιστία σε υγρά, ξηρά και απαιτητικά περιβάλλοντα, με ειδικούς ιμάντες μεταφοράς, σχεδιασμένους να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της παραγωγής.

Συλλογή δεδομένων για συμμόρφωση με τα διεθνή πρωτόκολλα

Πάνω από δέκα πρωτόκολλα επικοινωνίας δεδομένων παρέχουν την πληρέστερη σουίτα εργαλείων συλλογής δεδομένων. Υποστηρίζει λύσεις Industry 4.0.

Δυναμικός Ελεγκτής Βάρους Φαρμάκου C35 Advanced Line

Ακρίβεια και ευελιξία

Δυναμικός ελεγκτής βάρους ακριβείας της Mettler Toledo που παρέχει μέγιστη προστασία του προϊόντος, με εξειδικευμένες επιλογές για την ασφάλεια των φαρμακευτικών διεργασιών, καθώς και λειτουργίες που υποστηρίζουν συμμόρφωση με το FDA 21 CFR Part 11 και τις απαιτήσεις του προτύπου GMP.

Έλεγχοι ολοκλήρωσης για ποιοτικό έλεγχο

Η ακριβής ζύγιση ανιχνεύει αν ένα πακέτο φαρμάκων περιέχει την ακριβή ποσότητα από φουσκάλες και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για την προστασία του προϊόντος.

Υψηλή ακρίβεια σε γρήγορες ταχύτητες

Υποστήριξη παραγωγικότητας με τυπική απόκλιση και ακρίβεια στα 10 mg, με διακίνηση μέχρι 600 πακέτα το λεπτό και εύρος ζύγισης από 0 έως 300g.

Υποστήριξη διασφάλισης ποιότητας

Προστασία της ακεραιότητας της παραγωγής, με κάδους που κλειδώνουν, καπάκια, αισθητήρες, ψηφιακούς δείκτες θέσης και επιλογές λογισμικών, όπως φαρμακευτικές στατιστικές.

Δυναμικός Ελεγκτής Βάρους C23 PlusLine

Ισχυρή Απόδοση

Ευελιξία στη διακίνηση προϊόντων

Δυναμικός ελεγκτής βάρους με 150 επιλογές βελτίωσης απόδοσης και παραγωγικότητας. Ειδικές ράγες οδήγησης και συσκευές διαλογής για τη διασφάλιση της ομαλής ροής των προϊόντων.

Επιδόσεις σε απαιτητικά περιβάλλοντα          

Σχεδιασμένος ελεγκτής βάρους για ανθεκτικότητα και μέγιστη αξιοπιστία σε υγρά, ξηρά και απαιτητικά περιβάλλοντα. Ειδικοί ιμάντες μεταφοράς, σχεδιασμένοι να ταιριάζουν στις συνθήκες παραγωγής.

Συλλογή δεδομένων για συμμόρφωση με τα διεθνή πρωτόκολλα

Πάνω από δέκα πρωτόκολλα επικοινωνίας δεδομένων που παρέχουν την πληρέστερη σουίτα εργαλείων συλλογής δεδομένων. Υποστηρίζει λύσεις Industry 4.0.

Δυναμικός Ελεγκτής Βάρους CM33 PlusLine

Ισχυρή απόδοση

Ευελιξία στη διακίνηση προϊόντων

Παραμετροποιήσιμος ελεγκτής βάρους, με 180 επιλογές βελτίωσης απόδοσης και παραγωγικότητας. Ευρεία επιλογή παραλλαγών διακίνησης προϊόντος για τη διασφάλιση της ομαλής ροής των προϊόντων.

Επιδόσεις σε απαιτητικά περιβάλλοντα          

Σχεδιασμένος για ανθεκτικότητα και μέγιστη αξιοπιστία σε υγρά, ξηρά και απαιτητικά περιβάλλοντα. Ειδικοί ιμάντες μεταφοράς σχεδιασμένοι να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της παραγωγής.

Προηγμένη ανίχνευση μετάλλων

Σύστημα συνδυασμών με μεγάλο εύρος προηγμένων ανιχνευτών μετάλλων Safeline.  Ολοκληρωμένη λύση, ιδανική ως CCP για τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Δυναμικός Ελεγκτής Βάρους CX35 AdvancedLine

Ακρίβεια και ευελιξία

Αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα ζύγισης και ανίχνευσης Ακτινών Χ περιλαμβάνει ζύγιση ακριβείας, ανίχνευση μολύνσεων και λειτουργίες ποιοτικού ελέγχου σε μία συσκευή η οποία εξοικονομεί χώρο, ενώ παράλληλα εγγυάται συμμόρφωση με τα βιομηχανικά πρότυπα για συσκευασμένα προϊόντα έως και 10 κιλά. 

Ζύγιση ακριβείας για μέγιστη ακρίβεια

Εξελιγμένα EMFR κελιά ζύγισης σχεδιασμένα στην Ελβετία. Αποδίδουν ακρίβεια από 0.01g και εγγυώνται πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς για τυποποιημένα προϊόντα έως και 10 κιλά. 

Εναλλακτικές επιλογές διακίνησης προϊόντων

Ένα εύρος μηχανικών και υπολογιστικών επιλογών διακίνησης προϊόντων διασφαλίζει την ομαλή μεταφορά του προϊόντος μέσω κουρτίνας ακτίνων Χ, αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Ιδανικό για έλεγχο κρίσιμου σημείου

Ξεχωριστοί μηχανισμοί απόρριψης και εκτεταμένη λειτουργικότητα για συμμόρφωση με τα πρότυπα  λιανικής, σε γραμμές συσκευασίας που λειτουργούν με βάση τα πρότυπα  HACCP & HARPC.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form