Διαχείριση Αποθήκης - TracePro

Διαχείριση Αποθήκης - TracePro

Πρόκειται για «end-to-end» λύση διαχείρισης αποθήκης, που δίνει τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να εξασφαλίζουν ταχύτατη και άμεσα υλοποιήσιμη βελτιστοποίηση και αύξηση αποδοτικότητας της αποθήκης.

Η Acmon Data σάς προσφέρει μια οικογένεια προγραμμάτων διαχείρισης αποθήκης που παρέχει στο διοικητικό προσωπικό και το προσωπικό των αποθηκών τη δυνατότητα πρόσβασης σε αναλυτικά στοιχεία της εφοδιαστικής αλυσίδας σε πραγματικό χρόνο και λήψης προληπτικών ή διορθωτικών μέτρων οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Με την υλοποίηση του λογισμικού διαχείρισης αποθήκης TracePro, το εργατικό δυναμικό σας αποκτά τη δυνατότητα να επιτυγχάνει μεγιστοποίηση των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων μέσω της άμεσης ανταλλαγής πληροφοριών. Έχοντας στη διάθεσή σας ένα υψηλής προσβασιμότητας και εφαρμοσιμότητας πακέτο προγραμμάτων διαχείρισης αποθήκης, θα είστε σε θέση να ανταποκρίνεστε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να είστε συνεπείς στις παραδόσεις σας παρά τα όλο και στενότερα χρονικά παράθυρα παράδοσης.

 

Γιατί να υλοποιήσετε τα προγράμματα λογισμικού διαχείρισης αποθήκης της Acmon Data

 • Διασφαλίζει την αποφυγή δαπανηρών λαθών με ακρίβεια απογραφής αποθέματος έως 99%
  Χάρη στις ισχυρές δυνατότητες κυκλικής απογραφής και τη δυνατότητα επιβεβαίωσης και επαλήθευσης των πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, η λύση μας παρέχει στους υπαλλήλους σας και τους προϊσταμένους τους άμεση αναπληροφόρηση σχετικά με την ακρίβεια της εργασίας τους. Ένα σύστημα υψηλής ακρίβειας εξασφαλίζει ότι το προσωπικό δεν θα αναζητά ανύπαρκτο απόθεμα αποφεύγοντας έτσι την υπερφόρτωση.
 • Εξασφαλίζει έγκαιρες και πλήρεις αποστολές 
  Χάρη στα αυξημένα επίπεδα εξυπηρέτησης και στους μειωμένους χρόνους κύκλου αποφεύγετε τις δαπανηρές καθυστερήσεις αποστολών και ανεκτέλεστες παραγγελίες που θέτουν σε κίνδυνο τις πολύτιμες σχέσεις με τους πελάτες. Επιπλέον, η συνολική αποδοτικότητα της διαδικασίας μειώνει τον χρόνο κύκλου, με αποτέλεσμα τη διασφάλιση πιο έγκαιρων αποστολών.
 • Αυξάνει την παραγωγικότητα
  Οι λύσεις μας όχι μόνο μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα και την ασφάλεια των εργαζομένων, αλλά, χάρη στις προηγμένες λειτουργίες τους, αυξάνουν επίσης τον κύκλο εργασιών αποθέματος και εξασφαλίζουν λεπτομερή λογοδοσία των εργαζομένων, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας.
 • Βελτιστοποιεί τον χώρο της αποθήκης
  Παρέχουμε κατευθυνόμενη εναλλαγή αποθέματος, οδηγίες έξυπνης συλλογής (picking), αυτόματη ενοποίηση και προσωρινή εναπόθεση εμπορευμάτων προς άμεση αποστολή (cross-docking) για τη μεγιστοποίηση της χρήσης του πολύτιμου χώρου της αποθήκης.
 • Καταργεί τη χρήση χαρτιού και τις έντυπες διαδικασίες
 • Ενισχύει τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων

 

Το TracePro διαχείρισης αποθήκης είναι κατάλληλο για κάθε εταιρία, εμπορίας ή παραγωγής, που χρησιμοποιεί αποθήκη. Η εφαρμογή είναι χωρισμένη σε ενότητες (modules) και, έτσι, μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες οποιασδήποτε αποθήκης - μεγάλου, μεσαίου ή πολύ μεγάλου μεγέθους.

  Το TracePro περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για τη σωστή λειτουργία της αποθήκης σας: εισερχόμενα (παραλαβές), διαχείριση παραδόσεων, συλλογή (picking), έλεγχος και προγραμματισμός αποθεμάτων, εσωτερικές μετακινήσεις, διαχείριση αποθήκης, εναπόθεση, θέσεις με χαρακτηριστικά κ.λπ. Η εφαρμογή TracePro διαχείρισης αποθήκης ανταλλάσσει δεδομένα με τερματικές συσκευές χειρός, εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία barcode, αλλά και με ζυγούς και γεφυροπλάστιγγες. Και, φυσικά, είναι απόλυτα συμβατή με εξοπλισμό RFID και αυτοματισμούς κάθε είδους.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form