Επιθεώρηση Ποιότητας Προϊόντων

product-inspection

 

Εξοπλισμός επιθεώρησης της γραμμής παραγωγής για πλήρη ποιοτικό έλεγχο και ανίχνευση μολύνσεων

Ολοκληρωμένες Λύσεις Επιθεώρησης Προϊόντων για την επεξεργασία και τη συσκευασία

Το τμήμα Ελέγχου Προϊόντων της METTLER TOLEDO, επικεντρωμένο στις βασικές πτυχές της βιομηχανικής επιθεώρησης προϊόντων, είναι ο ηγέτης της αγοράς στον τομέα του. Πρόκειται για μια επιχείρηση πλούσια σε πόρους, πιστή στην καινοτομία και τις νέες εξελίξεις, αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις τους από το σήμερα και το αύριο. Ως μέρος μιας παγκόσμιας επιχείρησης είναι σε θέση να αξιοποιήσει την πλούσια εμπειρία της βιομηχανίας, που απέκτησε δουλεύοντας σε πλαίσιο ειλικρινούς εταιρικής σχέσης με τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Λύσεις για όλες τις αγορές

Η πείρα που αποκτήθηκε εδώ και πολλά χρόνια από το ευρύτατο πεδίο των διαφόρων κλάδων της βιομηχανίας και των εφαρμογών σημαίνει ότι η METTLER TOLEDO έχει στη διάθεσή της μια εκτεταμένη γκάμα από λύσεις και τεχνολογίες. Η γκάμα προϊόντων της περιλαμβάνει δυναμικούς ελεγκτές βάρους, εξελιγμένους ανιχνευτές μεταλλικών μολυντών και τεχνολογία ελέγχου αιχμής με βάση τις ακτίνες Χ. Όποιες και αν είναι οι διαδικασίες ή ο τομέας βιομηχανίας, έχει λύσεις που θα ωφελήσουν την επιχείρησή σας και θα διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά σας.

Η βιομηχανία τροφίμων

Η METTLER TOLEDO μπορεί να προσφέρει λύσεις για όλες τις πτυχές της συσκευασίας και της μεταποίησης στη βιομηχανία τροφίμων. Οι εφαρμογές της περιλαμβάνουν τη ζύγιση και επιθεώρηση υγρών, ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων τροφών σε όλους τους τομείς τροφίμων. Μπορεί επίσης να βοηθήσει την επιχείρησή σας να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Νόμου, τις κατευθυντήριες γραμμές της βιομηχανίας και τους κώδικες πρακτικής, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων IFS και BRC.

Η φαρμακευτική βιομηχανία

Οι λύσεις της εταιρείας για τη φαρμακευτική βιομηχανία περιλαμβάνουν τεχνολογία ζύγισης και επιθεώρησης για δισκία, κάψουλες, σκόνες, και τα σχετικά έγγραφα. Η METTLER TOLEDO μπορεί επίσης να παρέχει βοήθεια στην εκπλήρωση των απαιτήσεων των Ορθών Πρακτικών Παρασκευής (ΟΠΠ) και ο εξοπλισμός της είναι συμβατός με τις απαιτήσεις του Αμερικανικού Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών (CFR) 21 μέρος 1.

Η βιομηχανία καλλυντικών και η χημική βιομηχανία

Η METTLER TOLEDO μπορεί να παρέχει λύσεις για την επιθεώρηση, τη ζύγιση και την ταξινόμηση προϊόντων από χύμα υγρά, σκόνη και κοκκιώδη χημικά μέχρι και μικρές συσκευασίες για τους καταναλωτές, όπως τα προϊόντα ιατρικής φροντίδας, οι οδοντόκρεμες, οι λοσιόν και τα απορρυπαντικά

Βιομηχανίες που δεν παράγουν τρόφιμα ή φαρμακευτικά είδη

Οι διαθέσιμες λύσεις της μπορούν επίσης να αξιοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα άλλων εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης στη μεταποίηση χαρτιού, την κλωστοϋφαντουργία και την παραγωγή εξαρτημάτων. Μπορεί επίσης να παράσχει συστήματα για τον προσδιορισμό καταμέτρησης τεμαχίων ανά βάρος, για παράδειγμα, τις βίδες και τα μπουλόνια για αγορές DIY (κάντο μόνος σου) και το ζύγισμα και την απόρριψη μη αποδεκτών κερμάτων πριν από τη χάραξή τους.